סדנאות בירה בפורטר

סדנאות בירה חוויתיות

הפורטר מסעדה ובר בלב תל-אביב מאז 2011. מקום ותיק שמכיר ומבין בירה עם אנשי המקצוע הטובים ביותר לאוצרות של בירה. מתוך היכרות המעמיקה עם עולם הבירה נוצרו סדנאות מקצועיות ומהנות לאוהבי בירה ובכלל לכולם שרוצים להכיר את עולם הישן אבל גם המתפתח של בירות הקראפט. סדנאות בירה שהם חוויה עבור כל אחד שמלוות בטעימות מודרכות. שילוב נכון בין הסברים לבין טעימות עם נשנשונים או אוכל מתאימים לפי בחירה. הסדאנות מתאימות לחברות ולארגונים ולקבוצות חברים במסגרת יום גיבוש או סתם כיף בתל-אביב שניתן לשלב עם האפי-האוור או סדנא של החברה בחדר פרטי שכולל מקרן, מסך ומערכת סאונד נפרדת.

הסדנאות שמוצעות

הכל על בירה מאז המצרים ועד הקראפט

בסדנא נכיר את מרכיבי הבירה, ממה מכינים אותה ומהם הסגנונות העיקרים בעולם הבירה.

נטעם שישה סוגים שונים ומפתיעים של בירה ממספר מדינות (כ- 160 מ"ל לטעימה, סה"כ כליטר בירה).

ויש גם הפתעות – כיצד ההיסטוריה של הבירה קשורה להיסטוריה העולמית?

סדנת בירה שמתאימה לכולם, גם אלה שלא בטוחים עדיין שהם אוהבים בירה.

אורך הסדנא: כשעה וחצי ניתן לקצר או להרחיב במידת הצורך.

בהדרכת מקצועני בירה.

בירות מיושנות
מבחר בירות נדירות של הפורטר

טעימות מודרכות של בירות מתיישנות נדירות ומיוחדות ממספר מבשלות.

הבירות נאצרו על ידי הפורטר ויושנו על ידנו  במקום מתאים במשך שנים. לצורך השוואה נכלול בסדנא גם בקבוקים של בירה בת ימינו על מנת להעשיר את הידע בהבדל הטעמים שהיישון יוצר.

הסדנא תכלול הסבר מפורט על המבשלות, הטעמים ותהליך היישון.

מדריך מקצועי 

סדנת בירה שמתאימה לכולם, גם אלה שלא בטוחים עדיין שהם אוהבים בירה.

אורך הסדנא: כשעה וחצי ניתן לקצר או להרחיב במידת הצורך.

בהדרכת מקצועני בירה.

בירת קראפט
משהו השתנה בעולם הבירה?

עולם הבירה השתנה ללא היכר לפני כ 20 שנה. לאחר מסורת בישול של מאות שנים בא חידוש ששינה את הבירה ללא היכר. נולד סגנון הקראפט – בירה ביייצור מצומצם בהתליכים מוקפדים אבל עם שלל טעמים וחידושים שהרחיבו את עולם הבירה למחוות חדשים ומשתנים (עכשיו אפשר להשתמש בקקטוס שמכינים בירה!).

נכיר כיצד ואיך קרה בעולם ואז בארץ. כולל טעימות של בירת קראפט בייצור עצמי שלנו במבשלת השניט.

סדנת בירת הקראפט כוללת  6 טעימות מודרכות (כליטר בירה סה"כ) של הבירות הכי מעניינות וחדשניות.

אוכל – ניתן לשלב עם ארוחה מלאה.